Kulüp dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Fragman geldi mi?

Kulüp dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Fragman geldi mi?
Netflix'in sevilen dizisi Kulüp'ün 2. sezon çekimleri başlamıştı. Dizinin hayranları 2. sezonun ne zaman yayınlanacağını, ve oyuncularının kimler olacağını merak etti. İşte ayrıntılar...

Hikayesi 1955 senesinin İstanbul'unda geçen Kulüp dizisi, geride bıraktığımız sene Kasım ayında Netflix'te yayınlanmıştı. 2. sezon çekimlerinin başladığı Kulüp'ün ne zaman yayınlanacağı merak edilir oldu. Biz de bu çerçevede 'Kulüp dizisi 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Kulüp dizisi 2. sezon oyuncuları kimler?' sorularının cevaplarını araştırdık.

Yapımcılığını O3 Medya'nın yaptığı, başrollerini Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci ve Asude Kalebek'in oynadığı, kadrosuna Halil Babür ve Serra Arıtürk'ün de eklendiği yapımın 2. sezonu 8 bölümden meydana gelecek. Dizinin yeni sezon ilk 4 bölümü Zeynep Günay Tan, son 4 bölümü Seren Yüce tarafından çekilecek.

KULÜP DİZİSİNİN 2. SEZONU NE ZAMAN?

Şimdilik Kulüp dizisinin ne zaman yayınlanacağı açıklanmadı.

Kulüp dizisinin 2. sezonunda da şu oyuncuların olması bekleniyor;

Gökçe Bahadır
Barış Arduç
Salih Bademci
Fırat Tanış
Metin Akdülger
Asude Kalebek
Suzan Kardeş
İştar Gökseven
Merve Şeyma Zengin
Sezer Arıçay
Doğanay Ünal

KULÜP DİZİSİNİN KONUSU

1955 İstanbul’unda geçen dizi, dönemin devrim yaratan gece kulübünde işçi olan eski mahkum Matilda ve hapisten çıktığı güne dek kendisinin varlığından habersiz olan kızı Raşel’in hayat mücadelesini anlatıyor.

Matilda bir taraftan kızı Raşel ile ilişkisini düzeltmeye, onu Pera’nın belalı yakışıklısı Fıstık İsmet’ten uzak tutmaya uğraşacak.

Matilda aynı zamanda patronu olan Orhan, gece kulübü idarecisi Çelebi ve sanatçı Selim'in egoları ile de mücadele etmeye uğraşır. Kulübe ayak basmasıyla ortama farklı bir ruh katan Matilda, çalışanlar için cehennem olan kulübü bir yuva şekline getirir.