Instagram çöktü mü? Instagram ne zaman düzelecek? Instagram DM mesajları neden girmiyor? İşte yanıtlar...

Instagram çöktü mü? Instagram ne zaman düzelecek? Instagram DM mesajları neden girmiyor? İşte yanıtlar...
5 Temmuz Salıı gününden bu yana Instagram kullanıcıları çıldırmış durumda. Bazı kullanıcılar Instagram'a giriş yapamadıklarını ifade ederken, bazı kullanıcılar ise DM mesaj gitmiyor hatası, ile karşılaştıklarını söylüyor. Birçok kullanıcı bu sorunun bugün (6 Temmuz) de devam ettiğini iddia ediyor. Peki Instagram çöktü mü? Instagram DM mesaj hatası ne zaman düzelecek? Instagram ne zaman düzelecek? İşte cevaplar...

Dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal medya platformlarının başında gelen Instagram 5 Temmuz Salı gününden bu yana en çok konuşulan konuların başında yer alıyor. Dün itibariyle bazı kullanıcılar Instagrama girdiklerinde hata kodu almaya başladı. Bazı kullanıcılar ise DM mesajlarının gönderilemediğini çünkü "ağ isteği başarısız oldu" bildirimini aldıklarını belirttiler. Bu gelişmelerin ardından vatandaşlar "Instagram çöktü mü?"sorusunu sormaya başladı.

Peki Instagram gerçekten çöktü mü? ? Instagram DM mesaj hatası ne zaman düzelecek? Instagram ne zaman düzelecek? İşte yanıtlar...

Instagram DM hatası sosyal medya kullanıcılarını kızdırmış durumda. Sabahın ilk saatlerinden beri bir çok kullanıcı bu sorunu fark ederek, internet üzerinden sorgulamalarına başladı. Peki, Instagram'da yaşanan sorun nedir ve ne zaman düzelecek?

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

DM hatası ile sosyal medya platformu Twitter üzerinden gündeme gelen Instagram'ın çöküp çökmediğine dair net bir bilgi yok. Henüz konuya ilişkin olarak resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat bazı kullanıcılar sistemin çöktüğünü söylese de bazıları bir problem olmaksızın sosyal medya platformunu kullanmaya devam ettiklerini ifade etti.

Sorunun cihaz bazlı kaynaklandığı düşünülüyor.