Sevdiği tüm yorumcular aynı anda farklı kanallarda program yapınca Acun Ilıcalı harekete geçti

Sevdiği tüm yorumcular aynı anda farklı kanallarda program yapınca Acun Ilıcalı harekete geçti
Hull City'yi satın alarak futbol dünyasının içine giren Acun Ilıcalı, TV8,5 kanalını futbol ile alakalı faaliyet gösterecek şekilde revize edeceğini açıkladı. Ilıcalı, kanalın isminin değişeceğini söylerken, “Sevdiğim yorumcuların hepsi farklı kanalda, aynı saatlerde çıkıyordu. Ben de hepsini bir kanalda toplayıp spor kanalı kuracağım" dedi.

Hull City takımını satın alan ve Premier Lig'e çıkmak istediğini belirten Acun Ilıcalı, Türkiye'de futbol için daha fazla yatırım yapmaya başladı.

SansürsüzFutbol isimli YouTube kanalına konuk olan Acun Ilıcalı, “Sevdiğim yorumcuların hepsi farklı kanalda, aynı saatlerde çıkıyordu. Ben de hepsini bir kanalda toplayıp spor kanalı kuracağım" dedi.

Acun Ilıcalı, "Ortaya koymak istediğim projeler sonucunda Hull City'nin maçlarını TV8'den yayınlama kararı aldık. TV8.5 kanalını spor içerikli bir kanal haline çeviriyoruz, yüksek ihtimalle kanalın adı da değişecek. Süper Lig ve UEFA maçlarının olduğu günlerde özel programlar olacak. Süper Lig'in özet görüntülerini de yayınlayacağız. Özel isimler kanalımızda olacak" ifadelerini kullandı.