Nagihan Karadere de Survivor'a isyan etti! Sosyal medyada destek yağdı

Nagihan Karadere de Survivor'a isyan etti! Sosyal medyada destek yağdı
Survivor 2022 All Star'da Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olması sonrasında peş peşe tepkiler geldi. Adem Kılıçcı ve Batuhan Karacakaya'nın ardından Nagihan Karadere de yarışmaya isyan etti. İşte Nagihan Karadere'nin Survivor isyanı...

Survivor’un en iyi kadın yarışmacıları arasında olan Nagihan Karadere, All Star 2022 sezonunda da başarılı performansı ile gündem oldu. Survivor 2022 All Star sezonunda yarı finali dahi görmeden elenen Nagihan Karadere, bomba gibi açıklamalarla gündeme geldi. Survivor SMS sistemine isyan eden Nagihan, bundan böyle yarışmada parkur olmasının bir manası kalmadığını belirtti. Nagihan Karadere’nin bu sert tepkisine sosyal medya kullanıcıları da hak verdi.

Survivor 2022 All Star yarışmacılarından Nagihan Karadere, bu sezon performansı ile zirveyi yakalayıp sezonun en iyi kadın yarışmacısı oldu. Fakat başarılı yarışmacı yarı finali dahi göremeden büyük SMS oylamasında aldığı oylarla elendi. Nagihan Karadere, geride bıraktığımız günlerde gerçekleştirilen ve sezonun yarışmacılarının da katıldığı büyük finale gelmeyerek de dikkatleri çekti. Bu sezon şampiyona birçok yarışmacıdan tepki gelirken o isimlerden biri de Nagihan Karadere oldu.

SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİ

Survivor 2022 All Star sezonunda şampiyon önemli bir oy oranı alan Nisa Bölükbaşı oldu. Fakat birçok yarışmacı Survivor'da performansı çok düşük olmasına karşın Nisa'nın şampiyon olmasını eleştirdi. Yarışmayı ikinci bitiren Adem Kılıççı, Acun Ilıcalı'yı takipten çıktı. Survivor 2022 All Star finaline gitmeyen Nagihan Karadere'nin tepkisi ise merak ediliyordu. Nagihan Karadere de tepkisini sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla ortaya koydu. Sezonun en iyi kadın yarışmacısı olan Nagihan Karadere yarışmayı 6. olarak bitirmesinin ardından yaptığı açıklamada, Kendisine destek olan duasını ya da mesajlarını esirgemeyen hayranlarına teşekkür etti. Bu serüven esnasında çok şey öğrendiğini söyleyen Nagihan Karadere, gösterdiği azim ve hırsla boşa kürek çekmenin üzüntüsünü yaşadığını belirtti.

Nagihan Karadere şampiyonun özellikle SMS sistemi neticesine göre belirlenmesine tepki gösterip sezonun başında kendilerine performansın önemli olduğunun belirtildiğini ve bu nedenle de performansını yükseğe çıkarmak amacıyla elinden geleni yaptığını söyledi. Nagihan Karadere Survivor 2022 All Star'da performansın hiçe sayılmasına da tepki gösterip bundan böyle yarışmada parkur olmasının bir manasının olmadığını belirtti.