Netflix’in Unlocked Dizisinin Yıldızı Yaşamını Yitirdi

Netflix’in Unlocked Dizisinin Yıldızı Yaşamını Yitirdi
Arkansas’taki bir cezaevinde yaşananların anlatıldığı Unlocked: A Jail Experiment adlı dizide oynayan John McAllister tahliyesine 30 gün kala yaşamını yitirdi.

John McAllister'in 2 Haziran 2024 tarihinde Arkansas’taki Randall Williams Cezaevi’ndeki yatağında cansız bedeni bulundu.

Ailesi, ölüm sebebinin henüz belirlenmediğini ifade etti. Dizi, mahkumlara cezaevi içinde özerklik tanınmasını konu alıyordu ve nisanda yayına girdi.

McAllister, Pine Bluff’taki Jefferson Bölgesel Tıp Merkezi’ne götürüldü ve saat 09:00’da ölü ilan edildi. Yetkililer cinayet ve intihar ihtimali olmadığını ifade etti. McAllister, uyuşturucuyla ilgili suçlar, hırsızlık ve silah bulundurma suçlarından hapse girmişti ve 2023 yılında üç sene hapis cezasına çarptırılmıştı.

McAllister’ın suç geçmişi 19 yaşına kadar uzanıyor ve dizide kendisinin 14 kez hapse girdiğini öne sürüyordu. Dizide, hücresinde bir dövme salonu işletiyordu. Bir bölümde, yasanın yanlış tarafında olmanın kendisine bir “adrenalin patlaması” verdiğini aktarıyordu.