Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar kimdir, nerelidir?

Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar kimdir, nerelidir?
Özcan Deniz'in İranlı sevgilisi Samar Dadgar gündem oldu. Peki Samar Dadgar kaç yaşındadır, nerelidir? Samar Dadgar kimdir?

Şarkıcı Özcan Deniz, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da sevgilisi Samar Dadgar ile görüntü paylaşınca Samar Dadgar kimdir sorusu yeniden gündem oldu.

Peki, Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar kimdir? Samar Dadgar kaç yaşında, nereli? Samar Dadgar hayatı ve biyografisi nedir? İşte ayrıntılar...

SAMAR DADGAR KAÇ YAŞINDA?

Samar Dadgar 26 yaşında İranlı bir modacı olarak biliniyor. İranlı Samar Dadgar'ın geride bıraktığımız yazdan bu yana Özcan Deniz ile sevgili olduğu öne sürülüyordu. İkiliden geride bıraktığımız günlerde Instagram üstünden yayınladıkları fotoğraflar gündem oldu.

Aşklarını göz önünde yaşayan ve çokça aşk dolu paylaşımlar yapan çiftten Deniz, genç sevgilisinin yeni yaşı için bir etkinlik yaptı. Sevgilisine şato ve ve masal figürlerinin olduğu devasa bir pasta yaptıran Deniz, romantik bir fotoğrafı da Instagram sayfasından paylaşmayı ihmal etmedi.

SEREN SERENGİL'DEN FLAŞ İDDİA

Feyza Aktan'la olaylı biçimde boşanan ve kısa zaman sonra kendisinden 21 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar'la aşk yaşamaya başlayan Özcan Deniz hakkında Seren Serengil'den çok konuşulacak bir suçlama geldi.

Son olarak Deniz'in sevgilisi hakkında Seren Serengil'den bir iddia geldi. Seren Serengil "Yer yerinden oynayacak. Boşanma esnasında Özcan evinde annesiyle yaşıyor, ablası da aynı evde. Fakat o süreçte Özcan kızı eve getiriyor.

"YATAK ODASINDAN MESAJ ATIYOR"

Boşanmadan daha... Anne ve abla bunu gizliyor. Kadın sabah yatak odasından yardımcıya mesaj atıyor, buraya gel şunu yap bunu yap. Ben bu mesajları okudum. Kadın da Özcan'ın ablasına gidip patlıyor" suçlamasını yaptı.

Seren Serengil konuşmasının ilerleyen kısmında "Özcan'ın ablasına tehditlerde bulunuyor. Kayıtlar aldım, beni kızdırma diyerek. Kadın da korkuyor, neyi çekiyor ne çekmiyor" açıklamasını yaptı. Seren Serengil ardından Özcan Deniz'in sevgilisinin yalan söyleyerek anne ve ablayı evden attırdığını da öne sürdü.