Uraz Kaygılaroğlu kilt giydi, sosyal medyada ortalık yıkıldı

Uraz Kaygılaroğlu kilt giydi, sosyal medyada ortalık yıkıldı
Son dönemin en parlak oyuncuları arasında gösterilen Uraz Kaygılaroğlu, İskoç erkeklerinin giydiği ''Kilt'' isimli etek ile poz verdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kaygılaroğlu, fotoğrafların altına ''Oğlum Kayseri''ye geldik, bir mantı yemeyeceğiz mi!?" notunu düştü.

Attığı her adım, yer aldığı her proje ile gündem olan başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu son dönemde, Üç Kuruş ve Erşan Kuneri'nin yanı sıra Disney Plus için hazırlanan "Avcı" dizisiyle konuşuluyor.

Yoğun bir iş temposu olan oyuncu sosyal medyayı da aktif kullanarak takipçilerini sevindiriyor. Bodrum tatilinde giymeyi tercih ettiği slip mayo ile gündemden düşmeyen ünlü oyuncu son yaptığı paylaşımla yeniden takipçilerinin dikkatini çekmeyi başardı. İskoçya'ya giden Kaygılaroğlu, İskoç erkeklerinin geleneksel kıyafeti olan ve 'kilt' ismi verilen etekle kameranın karşısına geçti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kaygılaroğlu, fotoğrafların altına ''Oğlum Kayseri''ye geldik, bir mantı yemeyeceğiz mi!?" notunu düştü.