Heyecan dorukta! Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinin yeni fragmanı yayınlandı

Heyecan dorukta! Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinin yeni fragmanı yayınlandı
Yüzüklerin Efendisi filmlerinden binlerce yıl öncesini anlatacağı ifade edilen ve hayranların heyecanla ve hayranların ınheyecanla beklediği The Lord of the Rings: The Rings of Power'dan yeni bir fragman yayınlandı.

Box Office Türkiye'nin haberine göre, ilk iki bölümüyle tüm dünyada aynı anda yayınlanacak olan yapım, saat dilimi farkları nedeniyle bazı ülkelerde 1 Eylül bazı ülkelerde ise 2 Eylül'de sevenleriyle buluşacak. Geri sayım başladı.

2 EYLÜLDE İZLEYEBİLECEĞİZ

The Lord of the Rings: The Rings of Power, Türkiye'de ilk kez 2 Eylül'de sabaha karşı 4'te yayınlanarak izleyicilerin beğenisine sunulacak. Dizinin 8 bölümden oluşan ilk her hafta bir bölüm olarak yayınlanacak ve tüm sezon 14 Ekim'de sezon finali yapacak.

OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda, Cynthia Addai-Robinson (Míriel), Robert Aramayo (Elrond), Owain Arthur (Durin IV), Maxim Baldry (Isildur), Nazanin Bonindi (Bronwyn), Morfydd Clark(Galadriel), Ismael Cruz Córdova (Arondir), Charles Edwards (Celebrimbor), Trystan Gravelle (Ar-Pharazôn), Lenny Henry (Sadoc Burrows), Ema Horvath (Eärien), Markella Kavenagh (Elanor Brandyfoot), Tyroe Muhafidin (Theo), Sophia Nomvete (Disa), Lloyd Owen (Elendil), Megan Richards (Poppy Proudfellow), Dylan Smith (Largo Brandyfoot), Charlie Vickers (Halbrand), Leon Wadham (Kemen), Benjamin Walker (Gil-galad) ve Sara Zwangobani (Marigold Brandyfoot) gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda dört bölümde Wayne Yip, ikişer bölümde ise J.A. Bayona ve Charlotte Brändström oturuyor.