TV8 bombayı patlattı! Akın Akınözü ekranlara dönüyor, bakın partneri kim oldu

TV8 bombayı patlattı! Akın Akınözü ekranlara dönüyor, bakın partneri kim oldu
TV8 yeni sezonda bir intikam hikayesine ev sahipliği yapacak. Akın Akınözü, Talat Bulut, İlayda Çevik, Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin yer alacağı yeni dizi Tuzak ile ilgili detaylar belli olmaya başladı. Peki Tuzak dizisinin konusu nedir? Akın Akınözü'nin partneri kim olacak? İşte detaylar...

Survivor, Masterchef gibi yarışma programlarıyla izleyicileri kendine çeken ve Acun Ilıcalı'ya ait olan TV8 uzun zaman sonra ilk kez dizi projesiyle gündeme geldi.

Son yılların gözde jönü olarak anılan ve  Hercai dizisindeki oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Akın Akınözü TV8 ile anlaştı.

YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU

Latin Amerika ülkelerinde popüler hale gelen yakışıklı oyuncu TV8 için hazırlanan Tuzak isimli dizisinde başrol oynayacak. İddialı dizide Akın Akınözü 'Avukat Umut' olarak sevenlerinin karşısına çıkacak. Dizide Talat Bulut, Akın Akınözü, İlayda Çevik, Rıza Kocaoğlu gibi ünlü isimler olacağı ifade edildi.

En kısa zamanda sete çıkmaya hazırlanan yapımda Talat Bulut Aslan isminde bir iş insanına can verecek.

PARTNERİ BELLİ OLDU MU?

Kadın başrol oyuncu henüz hala belli olmayan dizide görüşmeler hala devam ediyor. Bu arada kısa süre önce ortaya atılan iddiaya göre Akın Akınözü’nün Tuzak dizisindeki partneri son olarak Cam Tavanlar dizisiyle ekranlarda gördüğümüz Bensu Soral olabilir.

TUZAK DİZİSİ KONUSU

Dizinin senaristliğini Aziz dizisinin senaristi Eylem Canpolat'ın kalemine emanet. Güçlü bir hikaye ile seyirci karşısına çıkmayı planlayan Canpolat yoğun bir şekilde çalışıyor. Etkileyici bir intikam hikayesine ekranlara getirecek olan dizinin çekimlerinin birçok ülkede gerçekleştirileceği ifade edildi.