Shakira'dan ayrılan Pique'nin sevgilisi ortaya çıktı! Aldatma iddiaları doğru mu?

Shakira'dan ayrılan Pique'nin sevgilisi ortaya çıktı! Aldatma iddiaları doğru mu?
İspanyol futbolcu Gerard Pique ve dünyaca ünlü şarkıcı Shakira aldatma söylentileri sonrasında ayrılmıştı. Pique'nin yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Clara Chia Marti ortaya çıktı.

İspayol futbolcu Gerard Pique'nin dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'yı aldattığı ve ikilinin ayrılması geride bıraktığımız ayın en fazla konuşulan meseleleri arasındaydı. Gerard Pique ve Shakira ünlü şarkıcının iletişim ajansı aracılığıyla açıklama yapıp "Yollarımızı ayırdığımızı doğrulamaktan dolayı üzgünüz. Birinci önceliğimiz olan çocuklarımızın iyiliği için mahremiyetimize saygı bekliyoruz" ifadelerini kullanmışlardı.

İkilinin ayrılığının ardından pek çok iddia ortaya atılırken şimdilerde ise ünlü futbolcunun kendisinden 12 yaş küçük öğrenciyle beraber olduğu konuşuluyor. Bu ilişkinin Shakira ayrılığından önce mi yoksa sonra mı başladığı ise net değil.

KENDİ ŞİRKETİNDE ÇALIŞIYOR

23 yaşındaki PR öğrencisi Clara Chia Marti ünlü futbolcunun prodüksiyon firmasında görev yapıyor.

Çiftin yakınları bir süredir görüştüklerini belirtiyor. Ayrıca Clara'nın bütün sosyal medya sayfalarının da silindiğini, böylece insanların onun görüntülerini bulamadığını da belirten kaynak; "Bu, Gerard'ın arkadaşlarının Clara ile ilişkisi konusunda gerçekten ciddi olduğunu düşünmelerine neden oluyor" biçiminde konuştu.