Batuhan Karacakaya'nın kardeşinden olay sözler! Survivor All Star Şampiyonu Nisa Bölükbaşı'nı hedef aldı

Batuhan Karacakaya'nın kardeşinden olay sözler! Survivor All Star Şampiyonu Nisa Bölükbaşı'nı hedef aldı
Survivor All Star'dan elenerek şampiyonluk şansını yitiren Batuhan Karacakaya'nın kardeşi Melisa Karacakaya'nın sosyal medya açıklaması sosyal medyayı karıştırdı. Karacakaya'nın kardeşi Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı hakkında yaptığı gönderme herkesin dikkatini çekti.

Surivivor yarışmasında adından bahsettiren Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya, "Oğlumun hakkı yenmişti" diyerek bir tartışma başlamasına neden olmuştu.

Bu sözlerin ardından yanıt vermekte gecikmeyen Acun Ilıcalı, Batuhan Karacakaya'nın annesine, "Oğlu şampiyon olmadığı zaman biz suçlu oluyoruz. Oğlu kazanamadığı zaman prodüksiyon suçlu, panorama suçlu. Bütün ihale de bize kalıyor. Herhalde şunu hiç düşünmüyor ki bizim kimden ne çıkarımız olabilir?" ifadelerini kullanarak karşılık vermişti.

KIZ KARDEŞİDE KONUŞTU

 Batuhan Karacakaya'nın kız kardeşi Melisa Karacakaya sosyal medya üzerinden yayınladığı metin ile abisinin arkasında durduğunu belli etti. Melisa Karacakaya açıklamasındaki Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı detayı da dikkatlerden kaçmadı.

"KEŞKE ABİM DE YATSAYDI!"

Melisa Karacakaya açıklamasında, "Üzüldüğüm tek şey keşke abim bu kadar emek vermeseydi o da yatsaydı. Oy atan destek olan herkesten Allah razı olsun" ifadelerine yer verdi.