Diyanetten Araç Bağışı Yapın Çağrısı

Diyanetten Araç Bağışı Yapın Çağrısı
Diyanet’in kiraladığı lüks araç için yaşanan tartışmalar sonrasında iş adamlarından Diyanet’e araç ağışı yapması istendi. İşte büyük tepki çeken o açıklamalar…

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın lüks araç sınıfında yer alan Audi A8 marka araç kiralaması sonrasında Türkiye’de yoğun tartışma yaşanmıştı. Bu tartışmalar sonrasında bugün ise son dakika gelişmesi yaşandı. Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan sosyal medyadan yayınladığı bir mesaj ile iş adamlarına seslendi ve Diyanet İşleri Başkanlığı’na araç bağışlanarak bu tartışmalara son verilmesi istendi.

Paylaşım Büyük Tepki Çekti

Gündemdeki tartışmaları “Çirkin” olarak tanımlayan Suat Okuyan Diyanet İşleri Başkanlığı’na ve çalışan personellerine yönelik övgü dolu sözleri sonrasında “Adanmış insanların hakları topluma emanettir. Mütedeyyin iş adamlarımızdan, kadirşinas hayırseverlerimizden istirhamım Mevlanın en güzel şekliyle yaratmış olduğu güzel ağızlarında ‘çirkin, murdar bir sakız gibi’ çiğnedikleri bu gündemi boşa çıkartacak bir iyilik olarak cömert bir tavırla bir makam aracını Diyanet İşleri Başkanlarımızın kullanımına tahsis olunmak üzere ‘Türkiye Diyanet Vakfımız’ demirbaşına kazandırmaya davet ediyorum.” dedi.

İşte o paylaşım;

suat-okuyandan-arac-bagisi-cagrisi.jpg

İlgili Haberler