Evliliğe ilk adım! Yasak Elma'nın Çağatay'ı nişanlandı

Evliliğe ilk adım! Yasak Elma'nın Çağatay'ı nişanlandı
Yasak Elma'nın yıldızı Berk Oktay, dün kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'u ailesinden istedi. Nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan çift, mutluluğunu sosyal medyadan paylaştı.

2020'de Merve Şarapçıoğlu'yla olaylı bir şekilde boşanan Berk Oktay, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ile birliktelik yaşamaya başlamıştı. Mutlu ilişkileri süren çift, aşklarını nikah masasına taşıma kararı aldı.

NİŞANLANDILAR

Evlilik yolunda ilk adımı atan ikili, önceki gün evde arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlandı. Daha önce, "2 Şubat'ta istemeye gidiyoruz. Vermezlerse zorla alacağız." diyen Berk Oktay, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'u ailesinden istedi.

"VİCDANSIZ!"

Atiksoy'un elinden tuzlu kahve içen Oktay, o anları Instagram hesabından, "Vicdansız..." şeklindeki esprili bir notla paylaştı.


Çift, mutluluklarını da sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla gözler önüne sermeyi ihmal etmedi. Oktay ile Atiksoy'a takipçileri çok sayıda, "Mutluluklar." mesajları yağdırdı.