Serenay Sarıkaya'yı taciz eden şahıstan flaş ifade: Allah katında eş kılındık

Serenay Sarıkaya'yı taciz eden şahıstan flaş ifade: Allah katında eş kılındık
Serenay Sarıkaya'yı taciz eden ve uzun süredir takip eden Tayfur Demirtaş isimli şahsın ifadesi ortaya çıktı. Demirtaş'ın "Allah katında onunla benim eş kılındığımızı hissediyor ve düşünüyorum" dediği iddia edildi.

Serenay Sarıkaya, geride bıraktığımız günlerde Etiler'deki evine girmek istediği sırada Tayfur Demirtaş adlı kişinin saldırısına maruz kalmıştı.

Tayfur Demirtaş adlı kişinin ifadesinde Sarıkaya ile "ruh eşi" olduklarını söyleyerek "Allah katında eş kılındıklarını" söyledi.

Sabah'ın haberine göre Sarıkaya'ya takıntılı olduğu bildirilen Tayfun Demirtaş, ünlü oyuncuyu taciz etti. Nöbetçi mahkeme tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırılmasına karar verilen şahsın ifadesi meydana çıktı.

Serenay Sarıkaya'yı sistematik olarak taciz eden şüphelinin ifadesinde "Allah katında onunla benim eş kılındığımızı hissediyor ve düşünüyorum" dediği öğrenildi.

Sarıkaya'nın sosyal medyada yayınladığı elbiselerin kendi elbiselerine benzediğini ifade eden Tayfun Demirtaş, dövmelerinin de aynı olduğunu, hatta oynadığı dizide kendi hayatını anlattığını söyleyerek "Onunla görüşmek için başvurduğum her yolu yeniden deneyeceğim. Beni karşısına alıp konuşana kadar onun bulunacağı her yere gideceğim" dedi.