Kadir Doğulu 'derviş', Neslihan Atagül 'bacı' oldu

Kadir Doğulu 'derviş', Neslihan Atagül 'bacı' oldu
Kadir Doğulu - Neslihan Atagül çifti ve Murat Dalkılıç'ın da aralarında olduğu bir grup ünlünün Ali Suphi lakabını kullanan Prof. Dr. Ali Osmay Güre'nin mentörlüğünde Bektaşiliğe gönül verdiği iddia edilmişti. Son söylentilere göre Kadir Doğulu 'derviş', Neslihan Atagül ise 'bacı' sıfatını aldı.

Kadir Doğulu - Neslihan Atagül çifti, Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş ve Tansel Öngel'in de aralarında olduğu ünlü kişilerin Bektaşiliğe gönül verdiği öne sürüldü.

İki ünlü oyuncu çift Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun Bektaşilik yoluna girdiği ve Ankara'da ikamet eden Prof. Dr. Ali Osmay Güre'nin de kendilerine mentörlük yaptığı söylentileri vardı. Şimdi de konunun Bektaşiliğin haricinde farklı bir boyutta olduğu iddiası ortaya atıldı.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ali Suphi takma adını kullanan Ali Osmay Güre'ye, içlerinde Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş ve Tansel Öngel'in de de yer aldığı bir grup ünlü oyuncu ve müzisyen "Baba" diye hitap ediyor.

ERKEKLER KADINLARA BACI DİYOR

Rakıya "dem" diyen bu grup içlerinde özel bir kardeşlik bağı kurmuş halde, maddi ve manevi yardımlaşma içerisinde ve birbirlerini seçilmiş, çok başarılı, özel insanlar olarak görüyor... Erkekler kadınlara bacı diyor.

Evlerinde kurulan sofralar, şapka ve kıyafetle yaptıkları dua toplantıları saatlerce devam ediyor.

Buluşulan sofranın kuralları var, örneğin "baba" yemeğe başlamadan kimse başlamıyor, baba konuşmadan kimse konuşmuyor, telefonlara cevap verilmiyor.

SEFİRİN KIZI'NDAN BU NEDENLER AYRILDI

Bu arada "baba"nın lafından çıkmayan ve her meseleyi danışan çiftten Neslihan Atagül'ün, "Sefirin Kızı"ndan da bu sebeple ayrıldığı iddia ediliyor. Dizinin son sezonunda sağlık problemleri yaşayan oyuncunun projenin kendisine iyi gelmediğini söyleyen "baba"nın da izniyle projeden ayrılmaya karar verdiği iddia ediliyor.

Öte taraftan ekibin bilinen isimlerinden Murat Dalkılıç'ın kendisiyle aynı inanç sisteminde olan ve eski sevgilisi Hande Erçel'in de arkadaşı olan Sitare Akbaş'a başta "bacı" derken, ilerleyen dönemde sevgili olduğu belirtiliyor. Ayrıca Murat Dalkılıç'ın ekibe ilk katıldığı günlerde Hande Erçel'i de bir defa dua sohbetine götürdüğü fakat ünlü oyuncunun daha sonra yakın çevresinden de gelen tepkiyle hem Dalkılıç'la hem de arkadaş ortamıyla bütün bağını kestiği öne sürüldü.

Yılbaşı gecesi Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti, Maslak'taki Balkabağı'nda eğlenmişti. Çıkışta muhabirlerin görüntülendiği çift, otomobillerine doğru giderken arkalarından bir arkadaşları "Kadir Derviş..." diye hitap etmişti.