Masterchef Burcu'ya talih kuşu kondu! Ünlü şeften sürpriz iş teklifi!

Masterchef Burcu'ya talih kuşu kondu! Ünlü şeften sürpriz iş teklifi!
MasterChef Türkiye yarışmasında adını duyuran ve kavgalarıyla meşhur olan Burcu Önal'a Mehmet şeften beklenmedik bir iş teklifi geldi. Önal'ı kaçırmak istemeyen ünlü şef, restoranında yer almasını istedi. Hayatının fırsatını yakalayan başarılı yarışmacının başına adeta talih kuşu kondu.

MasterChef Türkiye’nin bu seneki iddialı yarışmacılarından biri olan Burcu Önal yarışmaya beklenmedik bir anda veda etmişti. Önal'a Mehmet şeften sürpriz bir iş teklifi geldi. 

Şef Mehmet Yalçınkaya’nın Burcu’ya iş teklif ettiği öne sürüldü. MasterChef Türkiye macerası geçtiğimiz günlerde son bulan yarışmacının ünlü şefin restoranında çalışacağı iddia edildi.

FOTOĞRAFLAR İDDİALARI GÜÇLENDİRDİ

Mehmet Yalçınkaya’nın oğlu Emre, Instagram hesabından babasının restoranında görüntüler paylaştı. Görüntülerde elenen yarışmacı Burcu Önal’ın yer alması dikkat çekti. Eski yarışmacının kursiyerlere eğitim verdiği kareler iddiaları güçlendirdi. Bu durum sosyal medyada “Mehmet Yalçınkaya, Burcu Önal’a iş teklifi sundu” şeklinde söylentilerin ortaya çıkmasına neden oldu.