Rapçi Uzi'nin konserine narkotik baskını

Rapçi Uzi'nin konserine narkotik baskını
Son dönemlerin çok konuşulan rap şarkıcısı Uzi'nin Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konserini narkotik ekipleri bastı. Konseri dinlemeye gelen bir kişinin 'uyuşturucuya özendiriyor' ihbarıyla birlikte konsere giden ekipler, Uzi'nin bilgisine başvurdu.

Umrumda Değil ve Makina şarkıları ile YouTube'da 50 milyonu aşkın dinlenen rapçi Uzi'nin Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konserini narkotik ekipleri bastı. Konseri dinlemeye gelen birinin 'uyuşturucuya özendiriyor' ihbarı üzerine konsere giden ekipler, Uzi'nin bilgisine başvurdu. Rapçi hakkında herhangi bir adli işlem yapılmadığı öğrenildi.

Genç popçu Aleyna Tilki'nin de en önden izlediği konser esnasında uyuşturucu maddeden bahsettiği öne sürülen şarkıcıyı dinlemeye gelen bir hayranı polisi arayarak, rapçinin uyuşturucu maddeye özendirdiği yönünde ihbarda bulundu.

DİNLEYENLERİNDEN BİRİ POLİSİ ARADI

İhbarla birlikte İstanbul Narkotik Şube ile Kadıköy İlçe Emniyet müdürlüklerine bağlı ekipler, konser alanına gitti.

Konserin sona ermesini bekleyen ekipler, konserin ardından kulisine giden Uzi'nin bilgisine başvurdu. Ekiplerin şarkıcıya herhangi bir adli işlem yapmadığı öğrenildi.

Şarkıcı Uzi ise sosyal medya hesabından konser anlarına ait görüntüleri paylaşarak 'Çıkan saçma sapan magazin haberlerine aldırış etmeyin, karalama çalışmaları' ifadelerini kullandı.