Ortalık bomba iddiayla çalkalandı! Hamile eşini aldatan ünlü İsmail Demirci mi?

Ortalık bomba iddiayla çalkalandı! Hamile eşini aldatan ünlü İsmail Demirci mi?
Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali ve Arto, İsmail Demirci'nin hamile eşi Hande Soral'ı aldattığını iddia etmişti. Çıkan dedikodulara ilk tepkisini gösteren Hande Soral, sosyal medya hesabından eşiyle birlikte olduğu bir kareyi paylaşarak iddiaları eritti.

Geçtiğimiz günlerde ünlü bir ismin hamile eşini aldattığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu iddia üzerine "Söylemezsem Olmaz" programının yorumcuları Bircan Bali ve Arto bu isim kim olduğunu bildikleri söyledi. 

"İSMAİL DEMİRCİ ALDATIYOR"

İddiaya göre, eşini aldatan ünlü oyuncu Hande Soral'ın eşi İsmail Demirci. İddialar üzerine söz konusu programa sosyal medyadan yorum yağdı. Çoğu takipçi bu iddiaya inanmazken " Kadın hamile böyle şeyler çıkarıp üzmeyin" yorumlarında bulundu. Çıkan bu dedikoduların ardından Hande Soral ve İsmail Demirci cephesinden nasıl bir açıklama geleceği ise merak konusu oldu.

Ortalık bu dedikodularla çalkalanırken gözler Hande Soral'a çevrildi.  Hande Soral, sosyal medya hesabından paylaştığı bu fotoğraf ile adeta iddiaları yalanladı.