Maske Kimsin Sen'in fragmanında dikkat çeken detay

Maske Kimsin Sen'in fragmanında dikkat çeken detay
FOX TV'de yayınlanan ve RTÜK'ün soruşturma başlattığı Maske Kimsin Sen programının yeni fragmanlarında bir detay dikkat çekti. FOX TV programın yayınlandığı ülkelerin isimlerine fragmanda yer verdi.

FOX TV, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun ( RTÜK) "çocukların korunması özelinde" soruşturma başlattığı “Maske Kimsin Sen” programının dünyanın birçok ülkesinde yayınlandığına dikkat çekerek yeni fragmanda seyredilen ülkelerin adlarına da yer verecek.

FOX TV yönetimi, RTÜK’ün inceleme açtığı "Maske Kimsin Sen?" programı ile alakalı sürpriz bir karar verdi. Programın dünyanın birçok ülkesinde yayınlandığına özellikle dikkat çekmek isteyen Fox TV, fragmanda yayınlanan ülkelerin adlarına da yer vererek bir savunma yapacak.

8 Ocak Cumartesi ve 9 Ocak Pazar akşamı FOX ekranlarında yayınlanacak ve sunuculuğunu Deniz Tansel Öngel’in üstleneceği “Maske: Kimsin Sen?’’ merakla bekleniyor.

Ünlülerin performans sergileyecekleri 3. bölümde mücadeleler; Aslan x Ağaç, Şövalye x Unicorn, Ejderha x Dinozor biçiminde olacak.

9 Ocak Pazar günü programın ekranlara gelecek 4. bölümünde ise mücadeleler; Ayna x Ördek, Geyik x Kuzgun, Tavus kuşu x İskelet biçiminde olacak.

Elenecek ve maskesini çıkaracak olan ünlü isimler büyük merak konusu olmayı sürdürüyor.