Ünlü oyuncu bir depoda ölü bulundu

Ünlü oyuncu bir depoda ölü bulundu
ABD'li ünlü oyuncu Robert Bruce, bir depolama tesisinde ölü olarak bulundu. Bruce'un ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

'Comic Book Men' dizisinin yıldız oyuncusu Robert Bruce'a günlerdir ulaşamayan ailesi harekete geçti. Bodrum katında ikamet ettiği iddia edilen New Jersey'deki bir depolama tesisine bakıldığında ise ünlü oyuncunun cesedi ile karşılaşıldı.

Ünlü oyuncunun ölümü ile alakalı soruşturma açılırken kardeşi John da sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla acı haberi açıkladı. 62 yaşındaki abisinin ölümüyle alakalı paylaşım yapan John, "Size büyük bir üzüntüyle, Robert Bruce'un (kardeşim) geçtiğimiz hafta Redbank, NJ'deki ofisinde vefat ettiğini bildirmek istiyorum. Yarın ailesine yardım etmek için eve gitmek üzere ayrılıyorum. Yeni yılda tüm dualar onun ve ailesi için olsun" dedi.

Robert Bruce, hit reality dizisinin toplam 34 bölümünde oynadı ve 82 bölümünde danışman yapımcılık yaptı. Öte yandan Shooting Clerks as a Decent Samaritan ve Burn in Hell filmlerinde de aktör olarak görev yaptı. Diğer realite TV çalışmaları içinde Bierman ile Breezin', The Grindhouse Radio ve That Hashtag Show yer alıyor.