Hatipoğlu'nun tahmini ortalığı karıştırdı! Survivor ‘All Star’ başlamadan olay çıktı

Hatipoğlu'nun tahmini ortalığı karıştırdı! Survivor ‘All Star’ başlamadan olay çıktı
TV8’de ekranlara gelen ‘Survivor Panorama’ programının yorumcusu Hakan Hatipoğlu, ‘Survivor All Star 2022’ yarışması başlamadan günler önce adayların performans sıralamasını yaptı. Listede yer almayan Yasin Obuz ve son sıralardaki Mert Öcal ve Furkan Kızılay, sosyal medya hesaplarından isyan etti.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor, bu yıl All Star bölümüyle ekrana gelecek. İlk bölümü 15 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak, eski yarışmacıların mücadele edeceği yarışma başlamadan polemikler başladı.

Survivor All Star’da yarışmacı performanslarına ilişkin tahminlerini Twitter hesabından yayınlayan Hakan Hatipoğlu’nun, bazı isimlere yer vermemesi dikkatlerden kaçmadı.

YORUMU TEPKİ ÇEKTİ

Performans tahminlerini kadın-erkek sıralaması yaparak paylaşan Hakan Hatipoğlu, listede adını geçirmediği Yasin Obuz ile son basamakta yer verdiği Furkan Kızılay ve Mert Öcal’dan tepki gördü.

“BOŞ YAPMAYA DEVAM ET”

Eski yarışmacı Hatipoğlu’nu hedef alan Yasin, “Bizi adamdan saymayanı, adam etmesini iyi biliriz. Boş yapmaya devam et. O algılarınızı yerle bir edeceğim eyvallah” ifadelerini kullandı.