Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi kesinleşti! Yakında TV8'de yayınlanacak

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi kesinleşti! Yakında TV8'de yayınlanacak
En son Blu TV’de yayınlanan Yeşilçam dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, TV8'de ekranlara gelecek Süslü Korkuluk dizisiyle ekranlara geri dönüyor.

Uzun süredir televizyon ekranlarından uzak duran ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, en son Blu TV’de yayınlanan Yeşilçam dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmıştı. Başarılı oyuncu Ulusoy'un bir süredir hazırlıkları devam eden ancak bir türlü kesin bir açıklama yapılmayan dizisinin duyurusu resmen yapıldı.

Başrolünde yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy’un yer alacağı diziyle ilgili çalışmalar ve görüşmeler uzun süredir devam ediyordu. Dizinin adı ilk olarak Yalı Çapkını olarak duyurulmuştu. Fakat Ulusoy’un, Yalı Çapkını’nın senaryosunu beğenmediği iddia edilmişti.

Daha sonra Süslü Korkuluk ismiyle yeni bir senaryo kaleme alındı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın aktardığına göre Çağatay Ulusoy’un Süslü Korkuluk dizisinin hikayesini beğendiği ve anlaşmaya tamam dediği öğrenildi. OGM yazı grubunun kaleme aldığı ''Süslü Korkuluk'' dizisinde Ulusoy'un partneri henüz netleşmedi.

YÖNETMENİ CEM KARCI OLDU

Projenin yönetmen koltuğunda ise dizi dünyasının en iddialı yönetmenlerinden biri olan  Cem Karcı oturacak. Son olarak Kırmızı Oda ile İlk ve Son adlı dizilerin yönetmenliğini üstlenen Karcı altı kez Altın Kelebek’te En İyi Yönetmen ödülüne aday gösterildi.