Arda Turan’ın evindeki 'tuvalet kağıdı' gündem oldu: 6'lı paket 400 TL

Arda Turan’ın evindeki 'tuvalet kağıdı' gündem oldu: 6'lı paket 400 TL
Arda Turan'ın eşi Aslıhan Turan'ın evine ziyarete giden sosyal medya fenomeni Ala Tokel, banyodaki siyah tuvalet kağıdını sosyal medya hesabından paylaşınca gündem oldu. Turan'ın yurt dışından özel olarak getirttiği siyah tuvalet kağıdının 6 tanesinin 400 TL olduğu öğrenildi.

Sosyal medya fenomeni Ala Tokel, futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan'ın evine ziyaret e gitti. Fenomen Tokel, evinde siyah rengin hakim olduğu Turan'ın misafir tuvaletinde siyah tuvalet kağıdını Instagram hesabından paylaşarak "Çok sormuştunuz; evet, Aslıhan'ın tuvalet kağıdı da siyah" dedi. Aslıhan Doğan Turan'ı siyah tutkusu olduğu söyleniyor.

Tokel’in paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Paylaşımın ardında Arda Turan’ın eşi Aslıhan Turan ‘2. Sayfa’ programına telefonla bağlanarak açıklama yaptı. 

TÜRKİYE'DE YOK, YURT DIŞINDAN GETİRTTİM"

Aslıhan Doğan'ın kullandığı tuvalet kağıdının 6’lı paketinin 400 TL olduğu öğrenildi. Turan yaptığı açıklamada, "Bir arkadaşımda gördüm çok beğendim. Türkiye’de yok, yurt dışından getirttim. Çok özel bir şey değil ama zor bulunuyor. Artık her tuvalete koymuyorum sadece misafir tuvaletinde var" ifadesini kullandı.