Bergen'den ilk fragman geldi! İşte Bergen'in hayat hikayesi...

Bergen'den ilk fragman geldi! İşte Bergen'in hayat hikayesi...
Bergen filminden merakla beklenen ilk fragman geldi. Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü paylaştığı Bergen filmi Şubat 2022 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak.

1989’da öldürülen müzisyen Bergen’in hayatını anlatan ‘Bergen’ filminden ilk teaser yayımlandı.  Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı, sanatçı Bergen'in hayatını ve kariyerini konu alan Bergen filmi Şubat 2022'de sinemaseverlerle buluşacak.

 Arabesk ve fantezi müziğin başarılı temsilcilerinden olan Bergen, 1989 yılında eski eşi Halis Serbest isimli erkek tarafından öldürüldü. Bergen'in hayatına dair çekilen filmi şubat ayında vizyona girecek.

KADROSUNDA USTA İSİMLER YER ALIYOR

Kadrosunda usta isimlerin yer aldığı Bergen filminin yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay üstlenirken, aratıcı yapımcılığını ve yapımcılığını Mine Şengöz yapıyor.

Bergen filminde Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran’ın başrolleri paylaşıyor. Ayrıca filmde, Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin rol alıyor. 

'Acıların kadını' olarak bilinen ve oldukça zor bir hayat yaşayan Bergen'e, Farah Zeynep Abdullah hayat verirken, Bergen'in eski eşi Halis Serbesti'de Erdal Beşikçioğlu canlandırıyor. Senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz’un yazdığı Bergen filminin müzikleri ise usta sanatçı Mazlum Çimen’e ait.