Ünlü oyuncudan öğrencileriyle seks itirafı

Ünlü oyuncudan öğrencileriyle seks itirafı
Dünyaca ünlü aktör James Franco, hakkında yöneltilen 'cinsel saldırı' iddialarını kabul ederek, öğretmenlik yaptığı dönemde öğrencileriyle cinsel ilişki yaşadığını itiraf etti.

Hollywood’un ünlü isimlerinden James Franco, geçmişte yönettiği bir oyunculuk okulundaki öğrencilerle seks yaptığını kabul etti. Öte yandan Franco seks bağımlılığıyla mücadele ettiğini de dile getirdi. 

Kız öğrencilere yönelik cinsel içerikli davranışlarda bulunduğu” gerekçesiyle hakkında dava açılan, Franco, Temmuz ayında 2,2 milyon  dolar ödemeyi kabul etmişti. 

The Jess Cagle Podcast'e konuşan ABD'li oyuncu Franco, öğretmenlik yaptığı sırada “öğrencilerle yattığını ve bunun yanlış olduğunu” ifade etti. 43 yaşındaki Franco, okulu açmasının amacının yeni kadınlarla tanışmak olmadığını ifade etti. 

‘UZUN SÜRE SESSİZ KALMAK ZORUNDAYDIM’

Jess Cagle’ın Podcast’inde konuşan James Franco, uzun süre sessiz kalmasıyla ilgili, “bana üzülen insanlar vardı ve onları dinlemem gerekiyordu” diye konuştu. "Zamanında karşı tarafın rızası varsa her şey tamam diye düşünüyordum" diyen ünlü oyuncu konuşmasını, "Aklım başımda değildi" diye sürdürdü.

2019’da 5 kadın Los Angeles Times'a yaptıkları açıklamalarda okulda "uygunsuz muameleye" maruz kaldıklarını ifade etmişti. 2019'un Ekim ayında ise 2 kadın, Franco'yu oyuncu olmak isteyen kadınlardan faydalanmakla ve onları kandırarak seks sahnesi çektirmekle suçladı. Aktör, bu sene 2.2 milyon dolar tazminat ödemeyi kabul etti.

"Olduğu kişiyi değiştirmek için çok çalıştığını" ifade eden Franco, genç yaşlardan itibaren alkol bağımlısı olduğunu ve alkolü bıraktıktan sonra seks bağımlılığı geliştirdiğini ifade etti.