Keanu Reeves'in Matrix serisinden kazandığı para belli oldu

Keanu Reeves'in Matrix serisinden kazandığı para belli oldu
'Matrix' serisinin dördüncü filmi 'The Matrix Resurrections (Matrix 4)' cuma günü vizyona giriyor. Filmin başrol oyuncusu Keanu Reeves'in kazancı gündem oldu. HBO Max platformu, ünlü oyuncunun bugüne kadar oynadığı dört filmden ne kadar para kazandığını açıkladı. İşte Keanu Reeves'in 'Matrix' serisinden aldığı ücretler...

Sinema dünyasının efsane serisi  'Matrix' yıllar sonra beyazperdeye dönmek için gün sayıyor. 'Matrix' serisinin dördüncü filmi 'The Matrix Resurrections (Matrix 4)' cuma günü vizyona giriyor.

HBO Max platformu, Kanadalı aktörün  kazancını gündeme taşıdı. Ünlü oyuncu Reeves'in, 1999 yapımı 'Matrix' serisinin ilk filminde ön ödeme olarak 10 milyon dolar aldığı öğrenildi. Keanu Reeves, filmin yüksek gişesi sonunda maaşını 35 milyon dolara tamamladı.

Keanu Reeves'in efsane seri Matrix'in ikinci ve üçüncü filmlerinden aldığı ücret tam olarak bilinmiyor. Celebrity Net Worth adlı sitenin haberine göre, 57 yaşındaki yıldız aktör, bu iki filmin gişesi ve DVD satışları dahil 120 milyon kazandı.

'The Matrix Resurrections filminden ilk ödeme olarak 12 ila 14 milyon arası dolar kazandığı ifade edilen Reeves'in gişe rakamları sonrası da filmin hasılatına göre ek kazanç elde etmesi bekleniyor. 

"AMA BEN ÖLDÜM!"

İrlandalı komedyen Graham Norton'ın televizyon programına katılan yıldız aktör Keanu Reeves, Matrix serisinin son filminde, 18 yıl önce öldüğü görülen 'Neo' karakterinin yeniden dirilmesiyle ilgili, "Bu karakteri oynamayı seviyorum. Nasıl hayatta kaldığım açıklanacak." dedi.