Seren Serengil: "Midemi almışlar, bu bir skandal!"

Seren Serengil: "Midemi almışlar, bu bir skandal!"
Geçirdiği mide operasyonu sonrasında 'Dumping sendromu'na yakalanan Seren Serengil sağlık durumuyla ilgili konuştu. Geçen hafta bir operasyon daha geçiren Serengil, "Midemi almışlar, bu bir skandal!" diyerek, daha önce hatalı ameliyat kurbanı olduğunu iddia etti.

Zayıflamak için geçirdiği ameliyatlar yüzünden sürekli hızlı kilo kaybı yaşayan ve ‘Dumping sendromu’na yakalanan sunucu Seren Serengil, karaciğer, pankreas ve böbreklerinin iflas etmek üzere olduğunu ifade etmişti.

Geçtiğimiz hafta tekrar bir ameliyat geçiren Serengil, önceki gün tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

“MİDEMİ ALMIŞLAR, BU BİR SKANDAL!”

Geçirdiği operasyon sonrası sunuculuğunu yaptığı programa telefonla bağlanan Serengil,  sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. "Organım yok" diyen Serengil şu şekilde konuştu;

“Aylardır ameliyatı bekliyordum. Çünkü İzmir’deki doktorum mide küçültme ameliyatı videosunu bir türlü vermiyordu. Neden kaçtıklarını anlıyoruz. Bütün organlarım yapışmış. Ameliyatım 6 saat sürecekti ama operasyonu geçiremedim. Çünkü midem yok. Bu, skandal bir durum. Doktorum şunu söyledi: ‘Böyle bir ameliyat 70 kiloda bir insana yapılamaz ve alt midenizi bulamadık.' Organım yok. 3-5 kilo daha almak zorundayım”