Ünlü sunucu Habertürk'e ateş püskürdü: 'Karaktersizsiniz!'

Ünlü sunucu Habertürk'e ateş püskürdü: 'Karaktersizsiniz!'
Habertürk Ankara temsilcisi Muharrem Sarıkaya'nın İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat atması Türkiye'nin gündemine oturdu. Bunun üzerine daha önce aynı kanalda çalışan ve evinde çektiği dans videosu yüzünden işinden kovulan sunucu Hande Sarıoğlu konuya sessiz kalmadı. Sarıoğlu, "Sizin ben kurum olarak duruşunuza, adamına göre verdiğiniz kararlara tüküreyim." dedi.

Habertürk Ankara temsilcisi Muharrem Sarıkaya'nın canlı yayın esnasında, İHA muhabiri Ahmet Demir'e attığı tokat ülke gündemine bomba gibi oturdu. Görüntülerin sosyal medyada dolaşıma girmesiyle tepkiler çığ gibi büyürken, geçen sene dans ettiği görüntüsünü sosyal medyadan paylaştığı için işinden ayrılmak zorunda kalan Hande Sarıoğlu da konuya dair sessiz kalmadı. 

"KARARLARINIZA TÜKÜREYİM, KARAKTERSİZSİNİZ"

Habertürk'e adeta ateş püsküren sunucu Sarıoğlu, "Habertürk karar vericileri olarak bu zatın yapmış olduğu karaktersizliğin arkasındalar ki bir de resmi hesaptan yayınlamışlar özrü! Tam sizin kaleminize yakışan hareketler bunlar! Sizin ben kurum olarak duruşunuza, adamına göre verdiğiniz kararlara tüküreyim. Şu özrü yayınladıktan sonra işine son verseniz de karaktersizsiniz." yorumunda bulundu.