55 Milyon TL'ye 'ada satın' almakla gündem olan Hülya Avşar'dan yurttaşa 'simit' yiyin nasihati

55 Milyon TL'ye 'ada satın' almakla gündem olan Hülya Avşar'dan yurttaşa 'simit' yiyin nasihati
TL'nin dolar karşısında değer kaybetmesiyle yurttaş her sabaha zam haberleriyle uyanırken, Hülya Avşar yaşanan ekonomik kriz hakkında, "gerekirse simit yenecek ve bugünleri kolay atlatacağız” dedi.

Ülkenin son zamanlardaki ekonomik krizi hakkında konuşan 58 yaşındaki sanatçı Hülya Avşar, tartışma yaratacak 'talihsiz' açıklamalarda bulundu.  Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz vatandaşın belini bükmüşken, adı geçtiğimiz yıllarda Ayvalık Çiçek Adası'nı 55 Milyon TL'ye satın almakla geçen Hülya Avşar, "gerekirse simit yenecek ve bugünleri kolay atlatacağız” diye konuştu.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar'a "Ekonominin sanatçı kısma nasıl yansıması oluyor?" sorusu soruldu. Bunun üzerine Avşar tartışma yaratacak çıkarımlarda bulundu. Ekonomik krizin her kesime mutlaka yansıması oluyor diyen Avşar, "Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız…Diyorlar ki, ay biz bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz. Ne derseniz deyin!  Evet gerekirse yiyeceğiz ama bugünleri de kolay atlatacağız. Artık bu işi insanlar bireysel olarak halletmek zorunda diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.