Öykü Karayel'in konuşması Can Bonomoyu ağlattı

Öykü Karayel'in konuşması Can Bonomoyu ağlattı
GQ Men Of The Year 2021’de ‘Yılın Kadını’ seçilen oyuncu Öykü Karayel, ödül konuşmasında eşi Can Bonomo'ya teşekkür etti. Öykü Karayel'in konuşmasından duygulanan Bonomo gözyaşlarını tutamadı.

GQ Men Of the Year 2021'de Yılın Kadını ödülünü alan başarılı oyuncu Öykü Karayel, teşekkür konuşmasında eşi Can Bonomo'ya sevgilerini iletti. Bonomo ise eşinin sözleri karşısında gözyaşlarını tutamadı.

GQ Men Of The Year 2021 ödülleri dün gece sahiplerini buldu. Başarılı sunucu ve oyuncu Fadik Sevin Atasoy'un sunumuyla gerçekleştirilen ödül töreninde Yılın Kadını ödülü dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren Öykü Karayel oldu. 

"KAHRIMI ÇEKEN EŞİME TEŞEKKÜR EDERİM"

Konuşmasıyla eşi Bonomoya aşkını gösteren Karayel, " "Ben stresli bir insanım. Benim bütün stresimi, kahrımı çeken ve göğsünde yumuşatan sevgili eşime çok teşekkür ederim" dedi.

EŞİNİN SÖZLERİ AĞLATTI

 2018 yılında evlendiği bir çocuğunun annesi oyuncu Karayel'in konuşması karşısında duygulanan Bonomo, gözyaşlarına hakim olamadı. Ünlü çift, geçtiğimiz nisan ayında kucaklarına aldıkları Roman'la birlikte çekilen fotoğraflarını da sık sık Instagram'dan paylaşıyor.