MasterChef'te gerilim tırmanıyor! Burcu ve Dilara...

MasterChef'te gerilim tırmanıyor! Burcu ve Dilara...
MasterChef'in dün akşam yayınlanan bölümünde Burcu ve Dilara arasındaki ipler bir kez daha gerildi. İkiliye Şef Mehmet Yalçınkaya müdahale etti.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini üstlendiği MasterChef, 15 Aralık Çarşamba akşamı 135'inci bölümüyle ekranlara geldi. Heyecanın günden güne arttığı yarışmada, mavi ve kırmızı takım haftanın ikinci takım oyunu için karşı karşıya geldi. Takım oyunu öncesi Dilara ve Burcu arasında ikinci kez tanisyon yükseldi.

GERİLİM GÜNDEN GÜNE ARTIYOR

Oyun öncesi söz alan Burcu, "Takımında yenilecek arkadaşım yok. Bazı arkadaşlar durumu yanlış anlamış, biz tabak koyamayacak şeflermişiz. Bunu bir kişi söyledi, takımdaki diğer kişileri tenzih ediyorum" dedi ve bu kişinin Dilara olduğunu söyledi.

Bunun üzerine konuşan Dilara, "Benim neden haberim yok bu cümleden? Şefim ben böyle bir cümle kurmadım. Takımlar kurulduğunda da 'iki takımda güçlü, kazanabilir' dedim. Ama Burcu'nun bana söylediği cümleyi size söyleyebilirim. Benim buradaki varlığım Burcu'yu taklit ederek olmuş, yaptığım tabaklar onunkilerin yarısı bile değilmiş. 'Ben senden daha iyiyim' deyince ben de 'Demek ki değilmişsin, sen de yenildin' dedim" şeklinde konuştu.

'HİÇBİR BAŞARIMI KİMSEYE MAL ETMEM'


Dilara, "Ben bu yarışmaya kimseyi taklit ederek gelmedim. Eve gittiğimde sürekli çalışıyorum. Hiçbir başarımı kimseye mal etmem" ifadelerini kullandı.