Esra Erol'da akılalmaz olay! 47 yıllık eşini TikTok'a tercih etti

Esra Erol'da akılalmaz olay! 47 yıllık eşini TikTok'a tercih etti
Esra Erol'da Türkiye'nin gündemine oturan yeni ve bir o kadar da ilginç bir olay yaşandı. 47 yıllık evli olan Songül Döner'in eşi Muzaffer Döner'in kendisini Gülcan isimli bir kadınla aldattığını ileri sürdü. Songül Hanım, Esra Erol'dan boşanmak için yardım istedi. Gerçek ise programın ilerleyen dakikalarında böyle ortaya çıktı!

Esra Erol'da Türkiye'nin gündemine oturan yeni ve bir o kadar da ilginç bir olay yaşandı. 47 yıllık evli Muzaffer Bey ve Songül Hanım,  sosyal medya yüzünden ayrılık noktasına geldi.

"ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI ÇEKMİŞLER BİR ANDA ORTADAN KAYBOLDU"


Songül Hanım, eşinin nerede olduğunu bilmediğini ve TikTok'ta Gülcan isimli bir kadınla videolar koyduğunu ve kendisini aldattığını dile getirerek, "Bu bir aparta gitti. 'Çıplak fotoğraflarımı çektiler.' Dedi ve bir anda ortadan yok oldu" diye konuştu. Anlatılanlardan sonra Esra Erol ve ekibi araştırmalarını sıklaştırdı ve Muzaffer Bey'i buldu.

"BEN TİKTOK FENOMENİYİM" 

Muzaffer Bey, dün telefonla canlı yayına katıldı ve, "Ben TikTok fenomeniyim. 3-4 bin takipçim var. Beni bu yollara sürükleyen eşimdir. Eşimle 5 yıldır ilişkim yok. Ben boşanmak istediğim için bu çatlaklar oluştu aramızda. Artık aşk bitti" dedi. Bugün canlı yayına katılan Muzaffer Bey, anlattıklarıyla herkesi şaşırttı.