Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel hayatını kaybetti

Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel hayatını kaybetti
Türk sinemasının efsane ismi Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel Bursa'daki evinde ölü olarak bulundu.

Olay, sabah saatlerinde Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi Konak Sokak üstünde yer alan 3 katlı bir sitenin apartman girişinde yaşandı.

Site sakinleri sabah evden çıktığı esnada daire kapısı önünde kanlar içinde hareketsiz yatan bir kişiyi fark edince polis ve sağlık birimlerine haber verdiler. İhbar ardından olay yerine polis ve sağlık birimleri gönderildi. Sağlık ekipleri gerçekleştirdikleri inceleme neticesinde şahsın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Durum üzerine cinayet büro ekipleri konuyla alakalı çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde yaşamını yitiren şahsın 54 yaşındaki Aydın Birsel olduğu tespit edildi.

Aydın Birsel düşme neticesinde başını yere vurunca burnundan kan geldiğini gördü. Birsel, 112 sağlık ekiplerini arayarak haber verdi. Olay yerine giden sağlık ekiplerinin ise yaralı Birsel'e olay yerinde ayakta tedavi yaptı. Hastaneye götürülmek istenen Birsel'in gitmek istemediğini ve kendisinin iyi olduğunu söylediği öğrenildi.

Ardından kendini iyi hisseden Birsel Mudanya'dan İstanbul'a gitmek için taksi çağırdı. Kapının önüne gelen taksiye bineceği esnada fenalaştığı ve ardından eve giderek elini yüzünü yıkamak istediği belirtildi. Bu esnada apartmana giren Birsel'in apartmanın koridorunda yere düşerek kaldığı bildirildi. Sonrasında yine sağlık ekiplerine ihbarda bulunulduğu ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede yaşamını yitirdiği öğrenildi.

54 yaşındaki Aydın Birsel'in cansız bedeni ise Cumhuriyet Savcısı tarafından gerçekleştirilen incelemenin sonrasında ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Morgu kurumuna sevk edildi. Polis ekipleri olayla alakalı tahkikat başlattı.