Keanu Reeves: Hayranlarımın avatarımla seks yapması gururumu okşar

Keanu Reeves: Hayranlarımın avatarımla seks yapması gururumu okşar
Matrix serisinin ikonik karakteri Neo'ya Neo'yu yeniden hayat verecek olan Reeves, hayranlarının sanal ortamda kendisinin avatarıyla seks yapmasının sorun olmadığını dile getirdi.

Matrix serisinin yeni filmi 'Matrix Resurrections’ 24 Aralık’ta vizyona giriyor. Öte yandan filmi sinema salonlarında izlemeden önce seyirciler, ‘The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience’ adlı bir video oyunuyla gerçeğe çok yakın  eğlenceli bir 'Matrix evreni' deneyimi yaşayabilecekler. 

The Matrix Awakens oyununun demosu PS5 ve XBox kullanıcılarının erişimine açıldı. Matrix Resurrections’ın yıldızları Keanu Reeves (Neo) ve Carrie- Anne Moss (Trinity) video oyunuyla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Matrix'in yeni video oyununa ihtiyaç olduğunu söyleyen Kanadalı ünlü aktör Reeves, Cyberpunk 2077 oyunundaki karakteriyle seks yapacak kullanıcıların gururunu okşadığını dile getirdi. Reeves, "Pornoda ne kadar para olduğunu bir düşünün. Orada olmanıza gerek bile kalmazdı ve dijital avatarınızla dijital seks yapılabilirdi" diye konuştu.

Carrie-Anne Moss ise  Reeves'la aynı fikirde olmadığını söyleyerek, "Ben almayayım, teşekkürler" ifadesini kullandı.