Ferhat Güzel sevgilisinin bıçaklı saldırısına uğradı

Ferhat Güzel sevgilisinin bıçaklı saldırısına uğradı
Şarkıcı Ferhat Güzel, tartıştığı sevgilisi Nur Aksoy'un bıçaklı saldırısına uğradı. Güzel, Aksoy'un kendisini "Karnını deşeceğim" diyerek tehdit ettiğini söyledi.

Şarkılarıyla senelerdir isminden söz ettiren Ferhat Güzel, bu defa da özel hayatıyla gündeme oturdu. İddiaya göre şarkıcı, 27 Ağustos'ta Taksim'de gittiği bir eğlence mekanında para ilişkisi sebebiyle sevgilisiyle tartıştı. İkilinin evde de süren tartışması, karakolda son buldu.

Sabah'ın haberine göre, Taksim'deki bir mekanda eğlenen iki sevgili, bir süre sonra aralarındaki para ilişkisi sebebiyle şikayetçi oldukları bir dava nedeniyle tartışmaya başladı. Bir süre sonra mekandan çıkan ikili, Güzel'in Şişli'deki evinde de tartışmayı sürdürdü. İddiaya göre; kısa sürede arbedeye dönüşen tartışmada Nur Aksoy, mutfaktan aldığı bıçakla Güzel'e saldırdı.

"SENİN KARNINI DEŞECEĞİM"

"Senin karnını deşeceğim" diyerek bıçağı savuran Aksoy, sevgilisinin eline geçirdiği telefonu duvara attı. Kafasına aldığı darbe ardından sevgilisini evden çıkartmaya uğraşan Güzel, başarılı olamayınca evden kaçtı. Yolda gördüğü polislere sığınan şarkıcı ve sevgilisi olayın ardından karakolu götürüldü.

Ferhat Güzel'e bıçakla saldırdığı iddia edilen Nur Aksoy ise iddiaların tersine şarkıcının kendisini darp ettiğini ve zorla eve götürdüğünü belirtti. Evde de darp edildiğini kaydeden Aksoy, şarkıcının kendisine tekme ve yumruk attığını öne sürdü. Şarkıcı Ferhat Güzel ise sevgilisinin kendisine bıçakla saldırdığını kaydetti.