Ünlü oyuncu isyan etti: 'Bu ikiyüzlülük!'

Ünlü oyuncu isyan etti: 'Bu ikiyüzlülük!'
Friends dizisinin yıldızı Jennifer Aniston, kadınların özel hayatta erkeklerden daha fazla baskı gördüklerini söyleyerek, " "Erkekler istediği kadar evlenebiliyor, kadınlar yapınca tepki görüyor. Bu ikiyüzlülük." dedi.

Friends dizisinde hayat verdiği Rachel karakteriyle tanınan Jennifer Aniston, kadınların özel hayatlarında erkeklere göre daha fazla baskı görmesine isyan etti. Jennifer Aniston "Erkekler istediği kadar evlenebiliyor, kadınlar yapınca tepki görüyor. Bu ikiyüzlülük" diye konuştu.

52 yaşındaki ABD'li oyuncu Jennifer Aniston, Hollywood Reporter dergisine röportaj verdi. Özel hayatıyla ilgili konuşan Aniston daha önce yaptığı bir açıklamada, hiç hamile kalmadığını, basında kendisinin devamlı hamile haberleriyle gündeme geldiğini, buna da çok kızdığını söylemişti.

"VÜCUDUMUZ BİZİ İLGİLENDİRİR"

“Kadınları içine soktuğumuz nesneleştirme saçma ve rahatsız edici." diyen yıldız oyuncu, " Eşli veya eşsiz, çocuklu veya çocuksuz. Vücudumuza gelince neyin iyi olduğuna kendimiz karar veririz. Bu karar bizim. Yalnız bizi ilgilendirir” diye konuştu.