Serdar Ortaç ile ilgili iddia gündemi sarstı!

Serdar Ortaç ile ilgili iddia gündemi sarstı!
Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç son zamanlarda gündemden düşmüyor. Magazin basınında 'Felaket Tellalı' olarak anılan ses sanatçısı Onur Akay, popçu Serdar Ortaç’ hakkında şoke eden bir açıklama yaptı. Kumarda milyonlar kaybettiği konuşulan ünlü popçunun ölüm tehdidi aldığı iddia edildi.

Sık sık kumar alışkanlığıyla, bu nedenle kaybettiği paralar ve borçlarıyla gündeme gelen Serdar Ortaç'ın, zor durumda kaldığı için tüm şarkılarının telif haklarını sattığı ve beş yıllık süre karşılığında 1 milyon TL aldığı ileri sürülmüştü. Ünlü şarkıcının hazırlıkları devam eden ‘Best Of Serdar’ın haklarını da albüm çıkmamasına rağmen 200 bin TL karşılığında Ozan Çolakoğlu’na sattığı haberleri çıkmıştı.

" kaybetmiş" dedi. Akay, "Şarkılarının telif haklarını satmış, hem de parası kalmayınca evinde kumar oynamak için bir iş adamına satmış. Şarkılar Serdar Ortaç’ın imzasıyla kalsa da artık beş yıl boyunca telif hakkı alamayacak ifadelerini kullandı. 'Felaket Tellalı' lakaplı ses santçısı, "Serdar Ortaç şarkıları nerede çalınsa ve kim okusa bunların telifi parası sattığı iş adamına gidecek" şeklinde konuştu.