Miss World güzeli Azra Akın: Hukuki yollara başvurduk!

Miss World güzeli Azra Akın: Hukuki yollara başvurduk!
Miss World güzeli Azra Akın, geçtiğimiz aylarda gündeme gelen, başkanı olduğu 'Umudum Olur musun?' Derneği'ne yardım amacıyla düzenlenen ödül törenindeki bağışların yerine ulaşmaması ilgili "Bu konuyla ilgili hukuki yollara başvurduk. Sonucunu bekliyoruz." dedi.

Miss World güzeli Azra Akın, Arnavutköy’de bulunan bir mekandan çıkarken görüntülendi. Eşiyle doğum günü kutlamasından çıka güzel oyuncu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Geçtiğimiz aylarda sunucusu olduğu, 'Umudum Olur musun?' Derneği'ne yardım amacıyla düzenlenen ödül törenindeki bağışların yerine ulaşmaması konusunda açıklamalarda bulunan Azra Akın, "Bu konuyla ilgili hukuki yollara başvurduk. Sonucunu bekliyoruz. Artık her işte daha dikkatli davranıyorum ve davranacağım, daha fazla konuşmayalım bu konu hakkında” ifadelerini kullandı.

40 yaşına bastığını söyleyen bir çocuk annesi Azra Akın, “Hayat bir deneyim, bir yolculuk. Önemli olan yaşadığımız şeylerden bir şeyler öğrenmek” diye konuştu.

AZRA AKIN KİMDİR?

2002 Miss World güzeli Azra Akın, Türk manken ve oyuncudur. Güzel model, 2002 Türkiye güzeli seçilmiş ve ardından da 2002 Miss World'de Dünya güzeli unvanını kazanmıştır. Aynı zamanda oyunculukta yapan Akın, 2004 yılında başrolü Tamer Karadağlı ile paylaştığı Yağmur Zamanı adlı dizide Eylül karakterini canlandırmıştır. 2009'da ise Sadri Alışık Tiyatrosu'nda 72. Koğuş adlı oyunda rol almıştır. 2011 yılında Star TV'de yayınlanan Geniş Aile dizisinde rol almıştır. 2012'de M.U.C.K. dizisinde müzik öğretmeni olan Elif Hoca karakterini canlandırmıştır.