Yargı dizisinden Kadir Şeker göndermesi

Yargı dizisinden Kadir Şeker göndermesi
Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde dün akşam Kadir Şeker olayına gönderme yapıldı. İzleyiciler sahneyi oldukça beğendi.

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun oynadığı Yargı dizisi dün akşam 9. bölümüyle seyircilerin karşısına çıktı. Kardeşini öldüren kişiyi bulmak isteyen avukat Ceylin ve cinayette baş şüpheli olarak değerlendirilen kişinin savcı abisi Ilgaz'ın hikayesinin anlatıldığı diziye Kadir Şeker sahnesi damga vurdu.

Dizide 2020 senesinde darp edildiğini düşündüğü bir kadını kurtarmayı amaçlarken bir kişinin ölümüne sebep olduğu için tutuklanan Kadir Şeker olayına gönderme yapıldı. Dizide bir kadına yardım etmeye çalışırken başka bir kişinin ölümüne sebep olan kişi, "İyilik yaptığım için 10 yıl yattım ben. Parkta dövülen bir kadını kurtarmaya çalıştım. Yardım çığlıklarına koştum. Adam, kadını bildiğin öldürüyordu. Sırf kadını kurtarmak için iyilik için yerden taş alıp vurdum. Öldürmek için vurmadım, kurtarmak için vurdum. 10 yıl yattım kimse benim için bir şey yapmadı" diyor.

Dizideki Kadir Şeker sahnesi kısa zamanda Twitter'da gündeme oturdu. Trend listesine giren dizi için "Kadir Şeker olayı özetlendi. Yargı, yargı dağıtıyor" yorumları yapıldı.