Türkücü Nihat Doğan siyasete giriyor! Hangi partiden aday?

Türkücü Nihat Doğan siyasete giriyor! Hangi partiden aday?
Türkücü Nihat Doğan canlı yayında siyasete gireceğini açıkladı. Parti ismi vermeyen Doğan 2023 yılında aday olacağını söyledi.

Ünlü türkücü Nihat Doğan, 2023 yılında siyasete gireceğini açıkladı.

Flash TV’de ekranlara gelen Seyhan Soylu moderatörlüğündeki ‘Al Sana Haber‘ programında açıklamalarda bulunan Doğan, dünyanın daha özgürlükçü bir yöne gittiğinden söz ederek “Özgürlükçüler kazanacak, diktatörler, faşistler kaybedecek dedi.

Bu esnada Soylu’nun “Erdoğan…” diye başlayarak cümleye girmesinin ardından Doğan “Ben girmem Erdoğan meselesine, ben siyaset yapmıyorum” diyerek çıkıştı.

"2023'TE ADAYIM"

Sonrasında ‘jet hızıyla kendisiyle çelişen’ türkücü sözlerine şöyle devam etti: “Siyaset yapacağım. Açık ve net söylüyorum. 2023’te Allah nasip ederse siyaset yapacağım. Bizim en büyük hatamız zaten siyaset yapmamak suretiyle dokunulmazlığı almamamız. Bunların geniş geniş esmesinin sebebi o. Geçmişte abilerimin yaptığı o hataya ben düşmeyeceğim. Siyaset yapacağım. İlk defa buradan açıklıyorum, 2023’te adayım.”

Soylu’nun “HDP’den mi?” diye sormasının ardından Doğan “Orası beni ilgilendirir. HDP de olabilir, siyasi bir partidir. ‘Ben siyaset yapacağım’ diyorum” diye cevap verdi.