Ayça Ayşin Turan'ı yıkan ölüm haberi

Ayça Ayşin Turan'ı yıkan ölüm haberi
Ada Masalı dizisinde rol alan ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın babası hayatını kaybetti. Güzel oyuncu aldığı haberle adeta yıkıldı.

Oynadığı her projede başarısı ile isminden söz ettiren ve şimdilerde Star TV'de ekranlara gelen Ada Masalı dizisinde Haziran rolünü canlandıran Ayça Ayşin Turan, aldığı ölüm haberiyle yıkıldı.

Uzun süredir dizi çekimleri için İzmir'de bulunan güzel oyuncunun babası hayatını kaybetti. Aldığı ani ölüm haberiyle kahrolan oyuncudan şimdilik bir açıklama gelmedi.

AYÇA AYŞİN TURAN KİMDİR?

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992 Sinop doğumludur. Babası Kastamonulu annesi ise Sinoplu'dur. İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümünde eğitimine devam ediyor. Oyunculuk eğitimini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda alan Ayça Ayşin Turan öte yandan Sinop Belediye Konservatuarı'nda da eğitim aldı.

2011 senesinde ekranlara gelen Dinle Sevgili dizisiyle televizyon dünyasına adım atan oyuncunun asıl çıkışı Karagül dizisinde oynadığı "Ada" rolüyle oldu. Netflix'te yayınlanan Hakan Muhafız dizisindeki Leyla karakteriyle adını geniş bir kitleye duyuran Turan, şimdilerde Ada Masalı dizisinde rol alıyor.