Kerimcan Durmaz, yeni şarkısı Vida Loca'yı yayınladı (Vida Loca ne demek?)

Kerimcan Durmaz, yeni şarkısı Vida Loca'yı yayınladı (Vida Loca ne demek?)
Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz Vida Loca isimli ikinci şarkısını YouTube üzerinden yayınladı. Şarkı kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi.

Yaptığı her hareketiyle gündem olmayı başaran sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz yeni klibini Youtube'da yayınladı.

Durmaz bir uçakta geçen Vida Loca isimli şarkısını gece saatlerinde yayına soktu. Daha önce yayınladığı şarkılar trendlere giren Kerimcan'ın bu şarkısının da trend olması bekleniyor.

VIDA LOCA NE DEMEK?

Vida Loca sözcüğü İspanyolca bir sözcüktür. Vida Loca sözcüğünün manası ise çılgın hayat olarak bilinir. Vida Loca sözcüğü daha önce Black Eyed Peas, Nicky Jam & Tyga'nın şarkılarında da geçiyordu.

KERİMCAN DURMAZ KİMDİR?

Kerimcan Durmaz, Türk sosyal medya fenomeni ve makyör. 2015'ten itibaren Periscope ve Snapchat'te yaptığı paylaşımlarla Türkiye'de ün kazanarak bir internet ünlüsü durumuna geldi. 2021 senesinde Peşimde isimli şarkısını çıkardı.

Kerimcan Durmaz, 2 Kasım 1994'te İstanbul'un Yeniköy semtinde dünyaya geldi. Annesi ev hanımı, babası restoran işletmecisidir. İki ablası vardır. Liseyi bitirmesinin ardından Bakü'ye gitti ve makyör olarak çalıştı. 2015'ten sonra Periscope'a ve Snapchat'e attığı videolar ile sosyal medyaya başladı. Daha sonra İstanbul'a geri geldi ve DJ olarak çalışmaya başladı. Çekimleri Aralık 2016'da başlayacak bir sinema filminde başrolde yer alması için teklif aldı. 2016-17 yayın döneminde TV8'de yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasının yedinci sezonunda jüri üyeliği yaptı. 30 Kasım 2016'da Samsun'da sahneye çıktığı bir mekanda cinsel yönelimi sebebiyle şiddete uğradı ve yaralandı. Durmaz, bazı köşe yazarları tarafınca sadece cinsel yönelimi sebebiyle ünlü olduğu ve eşcinselliği "tek tipleştirdiği" nedeniyle eleştiriliyor. Kendi sayfasından yaptığı müstehcen paylaşım ile tepki toplamıştır. COVID-19 döneminde Instagram'dan 65 yaş üstü vatandaşları hedef alan: "Çıkın dışarı, geberin. Bazılarınız gebersin, biz gençler olarak devam edelim bunu mu istiyorsunuz?" sözleriyle alakalı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan 6 aydan 1 seneye dek hapsi istendi. Yakın dönemde kendi ismini taşıyan bir kozmetik markası çıkardı. Bir şarkı üstünde çalıştığını açıkladı ve sonrasında 27 Aralık 2020 tarihinde ilk single'ı Peşimde'nin kapağını Instagram üstünden paylaştı. Halen YouTube üstünden videolu içerikler üretmeye devam ediyor.