Netflix'in yeni Türk dizisi Kulüp galasını yaptı

Netflix'in yeni Türk dizisi Kulüp galasını yaptı
Netflix'in yeni Türk dizisi Kulüp, galasını dün akşam yaptı. Galaya dizinin başrol oyuncuları Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Metin Akdülger katıldı.

Netflix'te yayınlanacak olan Kulüp dizisinin galası Salt Galata’da yapıldı. 

Galaya dizinin başrol oyuncuları Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Metin Akdülger’in haricinde dizinin yönetmeni Zeynep Günay Tan, Seren Yüce, yapımcısı Saner Ayar, Ayşe Durmaz ve Netflix Türkiye İçerik Direktörü Pelin Diştaş da katıldı.

Geceye katılan ünlü oyuncular şık kıyafetleriyle de dikkatlerden kaçmadı. Toplam 10 bölüm olacak Kulüp, 6 bölümlük ilk kısmıyla 5 Kasım Cuma günü Netflix’te izleyicisiyle buluşacak.

Matilda karakterini oynayan Gökçe Bahadır'a yakışıklı oyuncu Barış Arduç, İsmet karakteriyle eşlik ediyor.

Ayrıca son dönemlerde peş peşe yer aldığı projelerle isminden söz ettiren Salih Bademci, Selim Songür'ü oynuyor.

Ayrıca Matilda’nın kızı Raşel’i ise Asude Kalebek oynuyor.

DİZİNİN KONUSU

1955 İstanbul’unu anlatan hikaye, dönemin devrim yaratan gece kulübünde görev yapan eski mahkum Matilda ve hapisten çıktığı güne dek kendisinin varlığından haberi olmayan kızı Raşel’in hayat hikayesini anlatıyor.

Matilda bir taraftan kızı Raşel ile ilişkisini iyileştirmeye, onu Pera’nın belalı yakışıklısı Fıstık İsmet’ten uzak tutmaya çalışacak.

Matilda aynı zamanda patronu olan Orhan, gece kulübü idarecisi Çelebi ve sanatçı Selim'in egoları ile de mücadele etmeye uğraşır. Kulübe ayak basmasıyla ortama farklı bir ruh katan Matilda, çalışanlar için cehennem olan kulübü bir yuva şekline getirir.