Tarkan'ın Trendyol'dan alacağı para dudak uçuklattı

Tarkan'ın Trendyol'dan alacağı para dudak uçuklattı
Ünlü sanatçı Tarkan'ın Trendyol ile imzaladığı reklam anlaşması dudak uçuklattı. İlk reklamı bugün yayına giren projeden Tarkan yaklaşık 15 milyon lira kazanacak.

Ünlü e-ticaret firması Trendyol'un Tarkanlı reklamı bugün yayınlandı. Tarkan'ın alacağı ücretle uzun süre konuşulan reklam şimdiden sosyal medyanın gündemine oturdu.

Rekabet kurumunun başlattığı soruşturma ile gündeme düşen ve büyük bir sansasyon yaratan Trendyol geride bıraktığımız günlerde bir anlaşma yaptı. Megastar Tarkan ile imzalanan uzun soluklu işbirliği anlaşması ile yeniden gündeme gelen Trendyol ilk hamleyi reklam filmleri ile atıyor. Şirket ilerleyen günlerde toplumsal fayda odaklı projeler de gerçekleştirecek.

İLK AÇIKLAMA TARKAN'DAN

Anlaşma ile alakalı olarak ünlü sanatçı Tarkan'dan açıklama geldi. Ünlü sanatçı açıklamasında “Trendyol yakından takip ettiğim ve sevdiğim bir marka. Aynı zamanda Türkiye'nin kendi sektörünün en başarılı markası. Trendyol bu topraklardan doğan ve kısa sürede yurtdışına uzanan heyecan verici bir başarı öyküsüne sahip. Büyürken de ülkesine faydalı olmaya çalışan sosyal duyarlılıkları olan bir marka. Böyle bir marka olmasını da ayrıca önemsiyor ve takdir ediyorum” dedi. Tarkan'ın anlaşma çerçevesinde astronomik bir ücret alacağı da konuşulanlar arasında.

Almanya'da koronavirüs geçiren ve İstanbul'a tekrar dönen Tarkan'ın reklam filmleri için Trendyol'la 15 milyon liralık bir anlaşma imzaladığı iddia ediliyor. Ünlü sanatçı ise bu iddiaları yalanlamadı. Öte yandan Megastar'ın iki yeni şarkı da çıkaracağı gelen bilgiler arasında.