2017 Mart aylık burç yorumları

2017 Mart aylık burç yorumları
Mart 2017 aylık burç yorumlarınızı Mynet Astroloji Danışmanı iremSU hazırladı.

Sevgili Koçlar, Venüs 4 Mart-3 Nisan tarihleri arasında burcunuzda gerileyecek. Bu gerilemede iki konu çok önemli ve bunlardan ilki ilişkiniz. Evliyseniz ve bir sorununuz varsa bu soruna tekrar bakmanız gerekir. Yepyeni bir karar vermek ve sorun yüzünden ilişkiyi kesip atmak yerine çözüm üretmelisiniz. 1-2 hafta önce bir problem sonucunda ayrıldıysanız, geri hareket size aceleci kararlar vermek yerine daha yapıcı bir şekilde sorunu gözden geçirmenizi öğütlüyor. Eğer evlenmeye karar verdiyseniz ve bunu da çok önceden planladıysanız bu dönemi bir hazırlık dönemi olarak değerlendirin. Bekarsanız ve hayatınızda biri yoksa ilişkiyle ilgili beklentinizi gözden geçirin. Eğer hayatınıza biri geri döndüyse, ilişkiyi kaldığı yerden devam ettirmeyip sorunları tekrar gözden geçirmelisiniz. Kendi içinizde ilişkilerinizin haline bakmakta yarar var. Mali konulareda da bu geri hareket etkili. Nitekim 10 Mart tarihinde Mars, Boğa burcunda seyrine başladığında geri hareketi dispozite edecek. Bu da, aradığınız kriterleri oluşturma ve tekrar gözden geçirme anlamında adım atmanızı sağlayacak. İçinde olduğunuz durumları gözden geçirmelisiniz. Mars-Boğa size kazanmak ve borç-kazanç anlamında şu andaki durumu daha iyi incelemenizi sağlayacak. Mars-Boğa hareketi, biriktirmeyi de işaret eder. Sağlıklı ve verimli bir ilişkinin kriterlerini oluşturmanızı sağlayacağı gibi, maddi konularda da harcamalarınızı azaltmanızı ve yatırıma dönük olmanızı sağlayacaktır.

12 Mart tarihinde Dolunay, Başak burcunda oluşacak. Son bir aydır iş hayatınızla ilgili konularda bulunduğunuz fedakarlıkları bu geçişle inceleyeceksiniz. Daha gerçekçi bir analiz yapacaksınız bu alanda. Güçlü olma arzunuz çok yoğun, kendi sesinizi duyurmak istiyorsunuz. Kendinizi iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Sağlam bir durum içinde değilseniz olayları net bir şekilde değerlendireceksiniz. Eğitim gibi konularda sizin dediğinizin olmasını istiyorsunuz, ancak etrafı ve şartları da incelemenizde yarar var.

13 Mart tarihinde Merkür, Koç burcunda seyrine başlıyor. Bu seyirde sözünüzü sakınmayıp, ne isterseniz onun olmasını istiyorsunuz. Ancak yine de gözlemlerde bulunup hemen karar vermemeyi seçmelisiniz. Sakin giderseniz son derece doğru kararlar verebilirsiniz.

20 Mart tarihinde Güneş, Koç burcunda seyrine başlıyor. Kişisel kararlarınıza şöyle bir bakıp ne istediğinizi, neleri merkezde tuttuğunuzu ve neleri beklediğinizi bu dönemde inceleyeceksiniz.

28 Mart tarihinde yenay burcunuzda doğuyor. Bu atak bir Yeniay. Para kazanmak istiyorsunuz. Üretmek ve düzenli bir gelire sahip olup, kazandığınızı da sağlam bri şekilde değerlendirebilme arzunuz güçleniyor. Geçmişi ve bugünü gözden geçireceksiniz.

31 Mart’ta Merkür, Boğa burcunda seyrine başlıyor. Geçmişiniz, bugününüz ve yarınınızla ilgili her şeyde karşınızdaki kişilerin de fikirlerini alarak ve sağlamcı bir şekilde ilerleme şansı sizin için bu dönemde doğacak. Verimli bir şekilde değerlendirirseniz, bu MArt ayı sizin için pozitif bir ay. Her şey gönlünüzce olsun.