Ünlüler Bu Yüzden Büyük Ayakkabı Giyiyormuş!

Ünlüler Bu Yüzden Büyük Ayakkabı Giyiyormuş!

Birçok ünlü böyle özel gecelerde kendilerine bol ya da bir beden büyük gelen ayakkabıları bilerek tercih ediyor. Bunun nedeni ise gece boyunca ayakta durmalarından ötürü meydana gelen şişmeleri ve su toplamalarını önlemek…
Ne de olsa saatlerce, hatta tüm gece boyunca yüksek topuklularla ayakta durmak zorunda olan ünlülerin ayakları saatler sonra şişmeye başlıyor.Ayakkabı vurması, şişme, ayak kemiği çıkıntısı ve kronik ayak/bel problemlerini önlemek için kendilerine en az bir numara büyük ayakkabı seçen ünlüler, açık ya da kapalı ayakkabı fark etmeksizin bu yöntemi uyguluyor.

Tabii bu yöntemin de kendine göre sorunları var. Ayaklar terlediğinde ve büyük olduğunda ayakkabının içinde kayma ihtimali yükseliyor. Bunu önlemek içinse stilistler silikon tabanlarabaşvuruyor. Bu basit numara, ayakkabının rahatça oturmasını sağlıyor ve aynı zamanda kan dolaşımını kısıtlamadan ayakların şişmesine de engel oluyor.

Bir diğer taktik ise çift taraflı bant kullanmak. Bu bantlar da aynı şekilde ayakların ayakkabı içinde kaymasına engel oluyor.Aslında her ne kadar bu yöntemi uzun elbiselerinin altında saklayarak uygulamaya çalışsalar da, bu trend o kadar moda oldu ki şimdilerde hiçbir ünlü bu durumdan çekinmiyor.