Kadın Olmak Güç İster İşte Türkiye'nin En Başarılı Kadınları

Kadın Olmak Güç İster İşte Türkiye'nin En Başarılı Kadınları

4 Mart (saat 12:09)-3 Nisan (saat 03:25) tarihleri arasında burcunuzda gerileyecek Venüs süresince, bencil davranmamız, partnerimizle paylaşımda bulunmak yerine sadece kendi isteklerimize odaklanmamız mümkündür. Bu nedenle Venüs genel anlamı itibariyle sizin burcunuzda, karşı cinsle sevgi alışverişinizde sadece kendinizi düşündüğünüz için zararlı bir enerji olarak kabul edilir. Kaldı ki bir de geri hareketini göz önüne alırsak bu durum iki misli artar.

Dikkatli olunuz. Geri hareket çekingenlik ve sosyal yönden zayıflık ve güvensizlik yaratabilir. İlişkisi olan Koçlar, kendi arzularınızı daha fazla ön planda tutabilir, kendinize hayranlık duyabilir ve partnerinizle ortak bir bağ kurmak yerine kendi isteklerinizi dayatabilirsiniz.

İlişkisi olmayanlar açısından gerileme dönemi, sıra dışı ve orijinal ilişkiler yaşama veya bağlantılar kurma anlamına gelebilir. Fakat bu tarz beraberliklerin uzun ömürlü olması genelde zordur. Kimi Koçlar için bu dönem eski bir aşkın yeniden alevlenmesi anlamına gelebilir. Ancak geçmiş sorunları göz önüne almadan karar vermeyiniz. İlk bakışta beğenmek hatta aşık olmak bu sürecin olabilecek bir başka yansımasıdır. Devamı ise genelde zordur. Kazanç evinizde gerileyen Venüs, süresince, harcamalara lütfen dikkat ediniz. Burada dikkat edilecek fikirlerinizi kazanımlara dönüştürebilecek şekilde düşünmektir. Savurganlık yapmayınız paranızı idareli kullanınız, aklınızı çelen güzelliklerin sizi yoldan çıkarmasına izin vermeyiniz. Eğer bütün bunların farkında olursanız bu süreci olumlu bir şekilde geçirmeniz mümkün olur kanaatindeyim.


Önemli Not: 28 Nisan-6 Haziran tarihlerinde Venüs düz seyirle Koç burcunda ilerlediğinde, yukarıdaki konu ve alanlarda yaşanan gecikme, yanlış anlaşılma veya aksamalar yoluna girmeye başlar. Geri hareket esnasında karşınıza çıkan fırsatları, işleri ve yeniden ele alıp düzenlediklerinizi yürürlüğe koyabilirsiniz.