Yılın son magazin bombası! Hasan Can Kaya ile Hadise sevgili mi?

Yılın son magazin bombası! Hasan Can Kaya ile Hadise sevgili mi?
2022 yılının son magazin bombası patlamak üzere. Magazin basınının iddiasına göre komedyen Hasan Can Kaya ile Hadise sevgili oldu. Peki iddialar doğru mu? Hasan Can Kaya ile Hadise sevgili mi?

İş insanı Mehmet Dinçerler ile beş ay evli kalan ve geçtiğimiz eylül ayında boşanan şarkıcı Hadise, iddialara göre yeni bir aşka yelken açtı. Konuşanlar programıyla adını duyuran ve büyük bir hayran kitlesi oluşturan komedyen Hasan Can Kaya ile ilişki yaşadığı iddia ediliyor.

İkili hakkında kulislerde çeşitli söylentiler yayılmaya başladı ve magazin haberlerinde yer almaya başladı. İkili hakkında çıkan haberlerin doğruluğu henüz netlik kazanmamış olmasına rağmen, Kaya'nın sevgilisi Sultan San ile ilişkisinin son bulmuş olması iddiaların doğruluğu konusunda bir ipucu olarak görülüyor.

Sosyal medya hesaplarında birbirlerini takip etmeyen ikilinin, Kaya'nın Hadise'nin Instagram'da paylaştığı doğum günü fotoğraflarını beğenmesi de ilişkileri hakkında düşündüren detaylar arasında yer alıyor. Bu arada, Hadise'nin önceki evliliği Mehmet Dinçerler ile beş ay sürdü ve eylül ayında boşandı.