Aleyna Tilki'den kötü haber! Bir daha şarkı söyleyemeyecek mi?

Aleyna Tilki'den kötü haber! Bir daha şarkı söyleyemeyecek mi?
Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini üzdü. Tilki ses tellerinde yırtılma olduğunu ve bir süre şarkı söyleyemeyeceğini söyledi.

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ile çokça gündem olan Aleyna Tilki, bu defa hayranlarını üzen bir haber paylaştı. Tilki yaptığı paylaşımda ses tellerinde bir yırtık olduğunu söyledi. Peki yaşadığı problemin çözümü var mı yoksa kalıcı mı? Aleyna Tilki şarkı söylemeye devam edebilecek mi? İşte merak edilen bütün ayrıntılar.

Aleyna Tilki bugün sosyal medyada eski konserinden bir görüntü paylaşarak şunları yazdı:

"Son zamanlarda yaşadığım zor süreçten dolayı ses tellerimde yırtılma meydana gelmiş. Bir süre şarkı söyleyemeyeceğim, yeniden şarkı söylemeye başlayana dek eski performansımı dinleyip sesim kıymetini daha iyi anlıyorum, açıp sonuna kadar dinleyin, çok güzel bir tbt…”

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Tilki, “Ses tellerimi elimden alan kimseye hakkımı helal etmiyorum. Kalktığımda çocuk halimden çok daha güçlü kalkacağımı bilip şimdiden telaşınızı ve korkularınızı saklayacak bir maske edinin” notunu yazdı.