Acun Ilıcalı'dan samimi itiraf! Hasan Can Kaya gündem oldu! " Seyrettim baktım, Bu ne? dedim"

Acun Ilıcalı'dan samimi itiraf!  Hasan Can Kaya gündem oldu! " Seyrettim baktım, Bu ne? dedim"
Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum programına katılan Acun Ilıcalı, Hasan Can Kaya ile ilgili samimi bir itirafta bulundu. Ilıcalı "Hasan Can’ı seyrettim baktım ‘Bu ne?’ dedim. Hasan Can Kaya, on milyonda bir bulunabilecek yeteneklerden biri. Olağanüstü bir yeteneği var. Hasan Can Kaya, platformu aldı yukarı taşıdı" dedi.

Ünlü sunucu Acun ılıcalı dün akşam Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum isimli programına konuk oldu. Medya patronu Ilıcalı yaptığı açıklamalar ile sosyal medyada gündeme geldi. Acun Ilıcalı'nın Hasan Can Kaya hakkında söyledikleri adeta sosyal medyanın gündemine oturdu. Hasan Can Kaya'ya övgüler yağdıran Ilıcalı Hasan Can'ın EXXEN'i yukarılara taşıdığını söyledi.

EXXEN'İN KURULUŞUNU ANLATTI

EXXEN platformu hakkında konuşan Acun Ilıcalı, "Allah nasip etti diyelim. TV8’i alırken de büyük risk almıştım, Exxen’i kurarken de büyük risklerle kurdum. Baktığımız zaman bunlar büyük riskler. Yine kendimize göre bir maceraya girdik. Bugün dünyaca ünlü bir şirketin Türkiye’ye girmesiyle bizim platform kurmamız aynı şey değil. Ortaya bir hayal devamında da başarı hikayesi çıktı" dedi.

HASAN CAN'I ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Hasan Can Kaya ile tanışmasını anlatan Acun Ilıcalı'nın sözleri gündem oldu. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada "Hasan Can’ı seyrettim baktım ‘Bu ne?’ dedim. Hasan Can o sırada gösteriye gidiyormuş ben de o sırada Göcek’teyim ‘Uçağı yolluyorum, bana 1 saatini ayırır mısın?’ dedim ekibiyle havaalanına geldiler 15. dakikada konu bağlanmıştı. Açıkçası Hasan Can Kaya ile 3-0 önde başladım. Hasan Can Kaya, on milyonda bir bulunabilecek yeteneklerden biri. Olağanüstü bir yeteneği var" ifadelerini kullandı.